Kurs dekorowania potraw

Carving jest techniką rzeźbienia w warzywach i owocach. Efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa zaskakują kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i wielobarwną grą kolorów natury.

Czas szkolenia: 2 dnidekorowanie_potraw

Program szkolenia zawiera:

  • zasady nakrywania stołu,
  • zasady podawania do stołu,
  • zapoznanie z technikami carvingu,
  • ćwiczenia praktyczne.

Celem szkolenia jest nabycie umiejętności teoretycznych i praktycznych niezbędnych do wykonywania dekoracji potraw oraz florystyki stołu.

CZY PO UKOŃCZENIU KURSU MOŻNA UZYSKAĆ CERTYFIKAT? 

TAK

  • EVDC / EICE / ISQ / MEN
  • Egzamin: TAK (w zależności od rodzaju kursu / szkolenia)

LISTA DOSTĘPNYCH CERTYFIKATÓW KSZTAŁCENIA:

  • European Vocational Development Certification (EVDC)
  • European International Certification in Education (EICE)
  • Innovation Standard of Qualification (ISQ)

INSTYTUCJE REALIZUJĄCE PROGRAM KSZTAŁCENIA:

JAK MOGĘ ZAPISAĆ SIĘ NA SZKOLENIE?

ZOBACZ OPCJE SZKOLEŃ I KURSÓW REALIZOWANYCH ZDALNIE:

PROGRAM KSZTAŁCENIA REALIZOWANY PRZEZ:

TERMINY I WIĘCEJ INFORMACJI: TUTAJ